Himeji vaccinatie

Ga je op reis naar Himeji, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Himeji. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Himeji en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Himeji kan namelijk van gebied tot gebied in Himeji verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Himeji nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Himeji.  

Informatie over Himeji

Beste foto's & tips van Himeji

'489937' door RobHoekstra '489937' door RobHoekstra

JapanHimeji

JapanHimeji

Himeji highlight...ca

RobHoekstra

Na 5 jaren van renovatie opende het Himeji kasteel in Himeji (ja dat verwacht je niet) in Maart dit jaar weer zijn deuren voor het publiek. Ik was er in November vorig jaar toen de laatste puntjes op de i werden gezet. Gelukkig waren alle stellages en doeken alweer verwijderd en konden we het kasteel in ieder geval van de buitenkant in volle glorie bewonderen. Mijn highlight tijdens 2 weken Japan.

'552584' door RobHoekstra '552584' door RobHoekstra

JapanHimeji

JapanHimeji

Samoerai kasteel...Hi

RobHoekstra

Wat zou ik graag nog een keer terug gaan naar Japan. Vond het echt een geweldig vakantieland namelijk. Hier op de site staat het volgens mij (nog) niet bij iedereen op z'n bucketlist. Misschien omdat het een erg modern land is of omdat de "hoge prijzen" afschrikt. Modern is het op een aantal vlakken zeker ja. Duur vond ik het echter niet. De prijzen liggen een stuk hoger dan in bijv. Thailand of Indonesië maar niet hoger dan in onze eigen hoofdstad. Ik had hoge verwachtingen van dit land en die werden gelukkig meer dan waar gemaakt. Dit kasteel van Himeji was een van de architectonische hoogtepuntjes van mijn bezoek. Himeji ligt op ruim een half uur treinen van Osaka.

'455669' door RobHoekstra '455669' door RobHoekstra

JapanHimeji

JapanHimeji

Himeji Castle

RobHoekstra

Kasteel Himeji ligt in de stad Himeji. Ongeveer een uurtje zuidelijk van Osaka. Het is een van de oudste overblijvende en originele kastelen van Japan. Vanaf 2009 zijn ze reeds bezig met renoveren. Eind Maart 2015 zal het ook wel weer “stipt” klaar zijn. Wij hadden het geluk dat de steigers en de doeken reeds verwijderd waren. Een indrukwekkend gebouw en een van de hoogtepunten van mijn Japan trip vond ik het.

Laat kaart zien