Fukuoka malaria

Is er malaria in Fukuoka en wat zijn de malaria gebieden Fukuoka? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Fukuoka, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Fukuoka. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Fukuoka verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Fukuoka om te zien of jouw Fukuoka reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Fukuoka is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Fukuoka

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Fukuoka.  

Informatie over Fukuoka

Beste foto's & tips van Fukuoka

'159253' door maaikevonk '159253' door maaikevonk

JapanFukuoka

JapanFukuoka

Japanese Monk

maaikevonk

Gemaakt tijdens het uitoefenen van een ritueel, in een van de vele tempels..

'451343' door Erminio '451343' door Erminio

JapanFukuoka

JapanFukuoka

Fukuoka tower

Erminio

Fukuoka Tower is een 234 meter hoge toren gelegen in Momochihama, Fukuoka, Japan. Het is de hoogste toren in Japan bij de zee. Fukuoka Tower werd voltooid in 1989. Het werd ontworpen door Nikken Sekkei. Het werd gebouwd op drooggelegd land uit Hakata Bay.

'281388' door fjstakenburg '281388' door fjstakenburg

JapanFukuoka

JapanFukuoka

Eten bij Yatai...stal

fjstakenburg

Waar overdag nog weinig van is te zien, worden 's avonds tientallen Yataistalletjes opgebouwd. Je kunt er van alles eten van ramen en yakitori tot de prachtigste gegrilde vissen. Soms staan mensen er voor in de rij om een plek op een van de krukjes te bemachtigen, omdat zo een stal b.v. beroemd is om zijn "ramen" of "udon". Er wordt soms ook flink bier en sake en shochu bij gedronken, wat de stemming nog meer verhoogt.

Laat kaart zien