Makassar tijdsverschil

helaas hebben wij geen tijdsverschil genoteerd voor {{name}}

Wat is het tijdsverschil met Makassar? Het is belangrijk om te weten in welke tijdszone Makassar zich bevindt en wat het tijdsverschil is met Nederland en België. Met name voor het boeken van vliegtickets en hotelboekingen kan dit van belang zijn. Maak je een lange vlucht naar het oosten, dan kom je door het tijdsverschil al snel pas de volgende ochtend aan.

Het is in Makassar Helaas hebben wij geen tijdsverschil genoteerd voor Makassar

Informatie over Makassar

Beste foto's & tips van Makassar

'552647' door Graaf '552647' door Graaf

IndonesiëMakassar

IndonesiëMakassar

Evenement

Graaf

Op onze laatste ochtend in de stad togen wij naar de Mall. Daar aangekomen zagen we helemaal niets van winkels, wel een stadion. Deze zat helemaal vol met groepen en er bleek een zang, dans en jogging-festival geweest te zijn. Zo gauw wij gespot waren dromden ze om ons heen om met ons op de foto en selfie te gaan. Dan wij ook maar gewoon foto's maken van de mensen daar. Deze voorste dames hadden mij gespot en zwaaiden naar de camera, de achtersten hadden helemaal niets in de gaten, allemaal druk met mobieltjes. Een uur later was het stadion weer helemaal leeg en de winkels zaten allemaal ondergronds.

'552853' door Graaf '552853' door Graaf

IndonesiëMakassar

IndonesiëMakassar

Bananen

Graaf

Op een markt in Makassar zie je regelmatig een enorme kraam die alleen maar bananen verkoopt. Is hier volgens mij ook de meest gegeten vrucht. Maar ook als groente en snack, zoals b.v. pisang empé, dit is gebakken banaan met chilisaus. Er zijn minimaal 5 soorten bananen die veel gebruikt worden.

'552852' door Graaf '552852' door Graaf

IndonesiëMakassar

IndonesiëMakassar

Oude Haven Makassar

Graaf

In de oude haven van Makassar liggen nog de mooie Buganese schoeners en de Pinisi boten. Met een beetje geluk ben je welkom om er eentje van binnen te bekijken, moet je geen hoogtevrees hebben om over de smalle loopplank te lopen. Voor de entree tot de haven moet 10.000 RP toegang betaald worden. (ca. € 0,70)

Laat kaart zien