Lodi Gardens malaria

Is er malaria in Lodi Gardens en wat zijn de malaria gebieden Lodi Gardens? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Lodi Gardens, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Lodi Gardens. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Lodi Gardens verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Lodi Gardens om te zien of jouw Lodi Gardens reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Lodi Gardens is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Lodi Gardens

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Lodi Gardens.  

Informatie over Lodi Gardens

Beste foto's & tips van Lodi Gardens

'1093032' door hestermaasdam '1093032' door hestermaasdam

IndiaLodi Gardens

IndiaLodi Gardens

Lodi Gardens

hestermaasdam

Lodi gardens , in New Delhi was eerst vernoemd naar de vrouw van de Britse resident, Lady Willingdon die 2 dorpen had laten ontruimen in 1936 om een park te creëren dat haar aan thuis zou herinneren. Nu dankt het zijn naam aan de tombes uit het Lodi tijdperk ( 15de eeuw).

Laat kaart zien