Sulu archipel visum

Als je op reis gaat naar Sulu archipel, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Sulu archipel nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Sulu archipel heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Sulu archipel bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Sulu archipel overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Sulu archipel gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Sulu archipel

Beste foto's & tips van Sulu archipel

'32731' door RoelBeurskens '32731' door RoelBeurskens

FilipijnenSulu archipel

FilipijnenSulu archipel

Malapasqua island

RoelBeurskens

Visser duwt zijn bootje de zee in bij laag water, Malapasqua island, Cebu

Laat kaart zien