Chocolate Hills visum

Als je op reis gaat naar Chocolate Hills, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Chocolate Hills nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Chocolate Hills heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Chocolate Hills bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Chocolate Hills overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Chocolate Hills gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Chocolate Hills

Beste foto's & tips van Chocolate Hills

'484752' door RobHoekstra '484752' door RobHoekstra

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Bohol hills

RobHoekstra

Bij een bezoek aan het eiland Bohol mag je een dagtrip naar de chocolate hills zeker niet overslaan. Hier zijn de heuvels echter nog niet van chocolade omdat we er in het natte voorjaar waren. Kom je echter later in het jaar dan veranderen de heuvels van groen in bruin door het verdrogen van het gras. Dus voor nu gewoon de Bohol hills.

'526200' door RobHoekstra '526200' door RobHoekstra

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Bohol breedbeeld

RobHoekstra

Waarschijnlijk Bohols bekendste landschap is die van de zogenaamde Chocolate hills. Je ziet ze hier op de foto alleen als non chocolate. In de winter als het gras dood en bruin is lijken ze inderdaad op chocolade heuveltjes. Het is een bijzonder landschap en nooit heel ver van de kust gelegen.

'446945' door Soraya '446945' door Soraya

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Chocolate Hills, Boho

Soraya

Op het eiland Bohol tref je dit bijzondere landschap met 1.268 kegelvormige heuvels. In het droge seizoen kleuren ze bruin, vandaar de naam. Ik was er in het droge seizoen dus ze hoorden eigenlijk bruin te zijn, echter het regenseizoen had wat langer aangehouden... Desondanks, een bijzondere omgeving! Foto graag even vergroten.

Laat kaart zien