Chocolate Hills malaria

Is er malaria in Chocolate Hills en wat zijn de malaria gebieden Chocolate Hills? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Chocolate Hills, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Chocolate Hills. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Chocolate Hills verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Chocolate Hills om te zien of jouw Chocolate Hills reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Chocolate Hills is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Chocolate Hills

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Chocolate Hills.  

Informatie over Chocolate Hills

Beste foto's & tips van Chocolate Hills

'484752' door RobHoekstra '484752' door RobHoekstra

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Bohol hills

RobHoekstra

Bij een bezoek aan het eiland Bohol mag je een dagtrip naar de chocolate hills zeker niet overslaan. Hier zijn de heuvels echter nog niet van chocolade omdat we er in het natte voorjaar waren. Kom je echter later in het jaar dan veranderen de heuvels van groen in bruin door het verdrogen van het gras. Dus voor nu gewoon de Bohol hills.

'526200' door RobHoekstra '526200' door RobHoekstra

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Bohol breedbeeld

RobHoekstra

Waarschijnlijk Bohols bekendste landschap is die van de zogenaamde Chocolate hills. Je ziet ze hier op de foto alleen als non chocolate. In de winter als het gras dood en bruin is lijken ze inderdaad op chocolade heuveltjes. Het is een bijzonder landschap en nooit heel ver van de kust gelegen.

'446945' door Soraya '446945' door Soraya

FilipijnenChocolate Hills

FilipijnenChocolate Hills

Chocolate Hills, Boho

Soraya

Op het eiland Bohol tref je dit bijzondere landschap met 1.268 kegelvormige heuvels. In het droge seizoen kleuren ze bruin, vandaar de naam. Ik was er in het droge seizoen dus ze hoorden eigenlijk bruin te zijn, echter het regenseizoen had wat langer aangehouden... Desondanks, een bijzondere omgeving! Foto graag even vergroten.

Laat kaart zien