Trashi Choe Dzong vaccinatie

Ga je op reis naar Trashi Choe Dzong, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Trashi Choe Dzong. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Trashi Choe Dzong en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Trashi Choe Dzong kan namelijk van gebied tot gebied in Trashi Choe Dzong verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Trashi Choe Dzong nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Trashi Choe Dzong.  

Informatie over Trashi Choe Dzong

Beste foto's & tips van Trashi Choe Dzong

'291276' door Rhodaxx '291276' door Rhodaxx

BhutanTrashi Choe Dzong

BhutanTrashi Choe Dzong

Zwarte hoeden

Rhodaxx

Dit is de zwarte hoeden dans op het festival in de Trashi Choe Dzong in Bhutan. De dans duurt twee uur en eerlijk gezegd heb ik niet het geduld om er zolang naar te kijken omdat het op den duur nogal eentonig is. Maar de kleuren en het publiek maken zoveel goed dat ik er lang van heb genoten.

Laat kaart zien