Sunderbans NP stekker

Sunderbans NP – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Sunderbans NP, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Sunderbans NP gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Sunderbans NP

Beste foto's & tips van Sunderbans NP

'347870' door Giraffe '347870' door Giraffe

BangladeshSunderbans NP

BangladeshSunderbans NP

Henna baard

Giraffe

Ter ere van het offerfeest heeft deze moslim man zijn haren met henna geverfd. In Bangladesh zagen wij veel mannen die zichzelf op deze manier wat kleur hadden gegeven. Deze man was één van de 2 gidsen / bewakers die we meekregen tijdens onze trip in de Sunderbans. Tijdens uitstapjes per boot of te voet ging deze man, gewapend met een geweer, altijd met ons mee.

'350149' door Giraffe '350149' door Giraffe

BangladeshSunderbans NP

BangladeshSunderbans NP

Kingfisher in het...o

Giraffe

In de Sunderbans in Bangladesh leven naast de tijger (die vrijwel niet gespot wordt) ook aapjes, hertjes en heel veel verschillende vogels. De kingfisher, oftewel ijsvogel, komt er in 9 verschillende kleuren en formaten voor. Niet makkelijk om ze te fotograferen, omdat de kleine boot waarmee je door de kanalen vaart een forse dieselmotor heeft die af en toe aangaat. Deze bleef het beste zitten en is ook redelijk fors. Ik schat dat hij zo'n 30cm groot is. De exacte naam heb ik nog niet kunnen vinden.

'348858' door Giraffe '348858' door Giraffe

BangladeshSunderbans NP

BangladeshSunderbans NP

Water halen

Giraffe

De Sunderbans is een natuurgebied in het zuidwesten van Bangladesh. Als toerist kom je hier voornamelijk om op zoek te gaan naar de Bengaalse tijger. Als bewoner van Bangladesh is het net als de rest van het overbevolkte land een plek om te wonen. Dan doe je de gewone dagelijkse dingen, zoals je wassen en water halen in een kruik. En dan maar hopen dat je die tijger niet tegenkomt. Spijtig genoeg vinden lokale mensen nog steeds de dood, omdat ze een hongerige tijger tegenkomen bij hun dagelijkse bezigheden.

Laat kaart zien