Win een droomreis van jouw bucketlist

Gepubliceerd: 06 dec 2019 79
Heb jij altijd al Petra willen bezoeken? Of ga je liever op safari in Afrika? Misschien staat het noorderlicht spotten wel op jouw bucketlist … Wat mag er echt niet ontbreken op jouw lijst? Laat het ons weten en win een droomreis. Wie weet kun jij binnenkort wat afvinken! 

Kan jij niet kiezen waar jouw droomreis naartoe gaat? Wij helpen je graag op weg. Dit zijn dé favoriete bestemmingen voor 2020. 

Verwonder je in Jordanië 

Jordanië ligt op nog geen vijf uur vliegen en is ‘slechts’ twee keer zo groot als Nederland. Struin er door de knalrode zandduinen, zwem in de legendarische Dode Zee en proef de sfeer op Arabische markten met geurende specerijen. Natuurlijk moet je ook een bezoekje brengen aan het wereldwonder Petra. Jordanië is simpelweg een adembenemend mooie bestemming.

Droom jij ervan om door Petra te lopen? (Foto: Ilvy Njiokiktjien)

Spot wildlife in Tanzania 

Jarenlang stond Zuid-Afrika bovenaan de lijst van populaire safaribestemmingen. Maar there is a new kid in town: Tanzania. Het is er net wat ruiger en avontuurlijker en je beleeft hier nog het ‘echte’ safarigevoel. Je kunt er slapen in gave tented camps en lodges. Natuurlijk ga je met een 4x4 dwars door de bush, op zoek naar de Big Five. Tanzania is de ongerepte Afrikaanse savanne op zijn best. 

Beleef in Tanzania het ‘echte’ safarigevoel. (Foto: Louise ten Have) 

Trotseer de kou in Lapland

Met temperaturen ver onder nul is Lapland een bestemming voor avontuurlijke reizigers. Achterop de huskyslee glijden door een sprookjesachtig sneeuwlandschap, dwars door de ruige natuur met als kers op de taart: het noorderlicht dat aan de donkere hemel verschijnt. Muts op, handschoenen aan en gaan. En dan natuurlijk ’s avonds opwarmen in een heerlijke Finse sauna.

Vink jij binnenkort het nooderlicht zien van je bucketlist? (Foto: Vincent GuthUnsplash)

Welke droombestemming kies je? 

Riksja Travel, Qatar Airways en Columbus Travel hebben de handen ineen geslagen en een supergave actie opgezet, speciaal voor iedereen die gek is op reizen. Zie jij jezelf al de Big Five spotten of vlieg je toch liever met een helikopter over de Grand Canyon? Stel je eigen bucketlist samen en maak kans op een droomreis voor twee personen!  

Vergeet niet om Columbus Travel op Instagram te volgen voor inspiratie voor je bucketlist. 

deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "Win een droomreis van jouw bucketlist"

  • profile image comment

    Er staat nog zoveel op onze bucketlist. Maar Amerika, met name New York, Washington, Mount Rushmore, Yellowstone Nationaal Park, the Arches en zovel meer staan er o.a. nog op. .

    Door Rendua • geplaatst op 2020-07-29 18:55:43
  • profile image comment

    Ik zou toch echt een heel graag de big5 zien. Heb al veel dieren gezien maar deze ontbreken nog en wil ze toch echt van het lijst af kunnen vinken. Lijkt mij echt een droomreis.

    Door Menno Schaefer • geplaatst op 2020-01-30 21:24:27
  • profile image comment

    Pinguïns, walvissen, orcas en zeeluipaarden spotten tijdens een Grand Circle tour Falklands, South Georgia en Antarctica, staat met stip op nummer 1. Bubblenetfeeding van orcas en Bultruggen in Noorwegen met kans op het noorderlicht te spotten staat op een dichte tweede plaats. Derde plaats is het speuren naar poema's in Torres del Paine na het vervolledigen van de W-trek om daarna de rest van Patagonië verder te ontdekken.

    Door Annelies193 • geplaatst op 2020-01-30 18:18:35

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ervaar het Lebensgefühl in Oostenrijk met deze 13 tips

Lebensgefühl. Het is een typisch Oostenrijkse manier van leven. Volledig opgaan in het moment en er tegelijkertijd bewust van genieten. Je staat in verbinding met jezelf en met de omgeving. Een bewustzijn dat ontstaat wanneer je het leven voelt en daarbij volledig tot jezelf komt, of je gedachten j...

Lebensgefühl. Het is een typisch Oostenrijkse manier van leven. Volledig opgaan in het moment en er tegelijkertijd bewust van genieten. Je staat in v...

Bergen, gletsjers en alpenweiden: de Oostenrijkse natuur is voor levensgenieters

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. In de Oostenrijkse natuur vind je volop kleine en grotere geluksmomenten. Hier beklim je majestueuze drieduizenders, wandel je door kloven waar zich onstuimig kolkende riviertjes door persen en neem je een verfrissende duik in glinster...

Lebensgefühl: in verbinding staan met jezelf en met de omgeving. In de Oostenrijkse natuur vind je volop kleine en grotere geluksmomenten. Hier beklim...

Speel de Corsica-quiz en win 2 vliegtickets naar Bastia!

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de mooiste plekken in de Middellandse Zee. Je maakt nu kans om het zelf te ervaren: speel de Corsica-quiz, behaal de hoogste score en wie weet belonen we jo...

Maak kennis met Ile de Beauté! Corsica wordt niet voor niets het eiland van schoonheid genoemd: de adembenemende landschappen maken dit een van de moo...