Mazar-i-Sharif malaria

Is er malaria in Mazar-i-Sharif en wat zijn de malaria gebieden Mazar-i-Sharif? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Mazar-i-Sharif, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Mazar-i-Sharif. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Mazar-i-Sharif verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Mazar-i-Sharif om te zien of jouw Mazar-i-Sharif reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Mazar-i-Sharif is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Mazar-i-Sharif

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Mazar-i-Sharif.  

Informatie over Mazar-i-Sharif

Beste foto's & tips van Mazar-i-Sharif

'151491' door swanny '151491' door swanny

AfghanistanMazar-i-Sharif

AfghanistanMazar-i-Sharif

Blauwe Moskee

swanny

Alle variaties blauw op de gevels van de moskee in Mazar-e-Sharif.

'336550' door Kymmie '336550' door Kymmie

AfghanistanMazar-i-Sharif

AfghanistanMazar-i-Sharif

Wat, Hoeveel?

Kymmie

Je kunt jezelf bij het zien van deze foto 3 vragen stellen. Wat zijn dat voor dingen? Waarom zijn ze allemaal rood? En hoeveel zijn het er uberhaupt? Twee vragen kan ik beantwoorden...... het zijn gietertjes, er zitten ook blauwe tussen (goed kijken!!!) en hoeveel? Ik vraag me af of die man het zelf eigenlijk wel weet ;-)

'151496' door swanny '151496' door swanny

AfghanistanMazar-i-Sharif

AfghanistanMazar-i-Sharif

Blauwe Moskee

swanny

Een prachtige tempel midden in de stad Mazar-e-Sharif.

Laat kaart zien