Air Europa, jouw gateway naar Latijns-Amerika image
Lkoedam

Air Europa, jouw gateway naar Latijns-Amerika

Air Europa biedt met 2 dagelijkse vluchten vanuit o.a. Amsterdam, Brussel, Düsseldorf* (*vanaf 18 juni 2018) meer dan 20 bestemmingen binnen Latijns-Amerika en het Caribisch gebied aan. Dit via een snelle overstap in Madrid. Indien gewenst kan er ook gebruik gemaakt worden van een stop-over in Madrid.


Air Europa, jouw gateway naar Latijns-Amerika (Foto: Air Europa)

Air Europa is lid van de SkyTeam-alliantie, wat voor vertrouwen op comfort, goede aansluitingen en flexibiliteit zorgt.
Alle intercontinentale vluchten concentreren zich op T1 van Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid Barajas, terwijl de Nationale en Schengen vluchten van en naar T2 en T3 vliegen. Dankzij de verbeteringen van transfer faciliteiten, waaronder de extra grenscontroles en de nieuwe beveiliging procedure is de doorreis van terminals slechts in 25 minuten te voet bereikbaar.
De vloot van Air Europa bestaat uit 57 vliegtuigen, waaronder tien Boeing 787-8’s, en twee Boeing 787-9’s welke garant staan voor een unieke vliegervaring. De Dreamliner vliegt o.a. naar Miami, Bogotá, Buenos Aires, Lima, Santo Domingo en naar Sao Paulo.

Het reizen in de economy class van Air Europa is zeer aangenaam, voldoende beenruimte en entertainment. De business class is uitgerust met full flat (bed)stoelen; maximaal comfort gegarandeerd!

Op de long-haul vluchten biedt Air Europa de nieuwste technologieën aan, d.m.v. een eigen individueel entertainmentsysteem kun je genieten van muziek en films, of met gebruik van de gratis streamingdienst, ook zijn de stoelen voorzien van IPort, USB en Power supply.

Tegen betaling kan er gebruik gemaakt worden van het Wifi-netwerk:

Basis     30MB €   7,00
Popular     60MB    € 14,00
Premium 100MB € 20,00

Air Europa heeft deelgenomen aan het Aire-programma van de Federal Aviation Administration, met als doel energie te besparen en de uitstoot te verminderen. Op dit vlak hoort Air Europa dan ook bij de top van de internationale luchtvaart.

De Air Europa bestemmingen op een rij:
-    Latijns-Amerika: 
BUENOS AIRES (BUE), BOGOTA (BOG), CARACAS (CCS), LIMA (LIM), GUAYAQUIL (GYE), QUITO (UIO), SAO PAULO (GRU), MONTEVIDEO (MVD), ASUNCION (ASU), CORDOBA (COR) SANTA CRUZ DE LA SIERRA (VVI) SALVADOR DA BAHIA (SSA), RECIFE (REC).

-    Caribisch Gebied:
HAVANA (HAV), SANTO DOMINGO (SDQ), PUNTA CANA (PUJ), SAN JUAN DE PUERTO RICO (SJU), HONDURAS (SAP), CANCUN (CUN).

-    Noord-Amerika:
MIAMI (MIA), NEW YORK (JFK)

 
Nieuwe bestemmingen, nieuwe vloot en nieuwe diensten met uitstekende verbindingen om de vlucht comfortabeler en aangenamer voor jou te maken.


Boek hier je tickets


Every detail counts.