Dode Brit was op vakantie image
Jan-Petra

Dode Brit was op vakantie

Een Brit uit Middlesbrough keek raar op toen hij terugkwam van vakantie. Zijn vrienden dachten dat hij dood was en waren in diepe rouw. In de krant had namelijk een rouwbericht van de Brit gestaan.

Dat is niet de thuiskomst die je verwacht als je terugkomt van vakantie. Micheal O'Neill ging in juni op vakantie naar Australië samen met een vriend. Het was een beslissing op het laatste moment en daardoor had hij geen kans gezien om iemand op de hoogte te brengen van zijn vertrek.

Geen spoor van O'Neill
De buren van O'Neill werden na een tijdje ongerust en lichtten de politie in. De politie drong zijn woning binnen, maar vonden geen spoor van de Brit. Totdat vorige week plots een rouwbericht verscheen in de krant van Michael O'Neill.

Stom toeval
Het bleek echter dat het om een toeval ging. In Middlesbrough bleek nog een andere Michael O'Neill. Beide mannen waren even oud en hadden broers met dezelfde namen. Zijn vrienden konden dus niet weten dat het niet om hún Michael O'Neill ging. De levende Michael O'Neill kan het nog niet zo goed bevatten. 'Toen ik vorige week terugkwam van vakantie, zag ik dat mijn deur was geforceerd', aldus O'Neill. 'Overal waar ik kom willen mensen nu mijn hand aanraken, omdat ze dachten dat ik dood was. Ze kunnen niet geloven dat ik nog leef!'