Reisnieuws

Columbus-reportage wint internationale prijs

Gepubliceerd: 13 jan 2008 5
Onze eigen Columbus-fotograaf Tom van der Leij heeft de internationale prijs European Photographer of the Year Award toegekend gekregen voor zijn Caribbean-reportage in Columbus.
Deze award werd uitgereikt door de Caribische Toerisme Organisatie. Zij vonden uit duizenden inzendingen van over de hele wereld de tweedelige, kleurrijke fotoreportage over het Caribisch gebied in Columbus unaniem de beste.

Bij deze reportage kun je wegdromen bij de mooiste, onbekende eilanden in het Caribische gebied. De jury van de CTO vindt vooral dat Tom de sfeer heel goed weergeeft, door de lokale bevolking ontspannen en tijdens hun dagelijkse bezigheden te fotograferen.

In een korte reactie laat Tom aan de telefoon vanuit Panama weten ontzettend blij te zijn met de prijs. ‘Heel jammer dat ik zelf niet bij de uitreiking aanwezig kon zijn. Dit is een prachtige erkenning voor mij als fotograaf'. Hoofdredacteur Matthijs de Groot beaamt dat. Hij ontving de prijs namens Tom van marketing directeur Julia Hendry van Caribbean Tourism in Londen. ‘Deze Award is inderdaad een grote eer: uit duizenden inzendingen - van over de hele wereld - werd Toms reportage unaniem door de jury als beste gekozen in de categorie ‘Fotografie bij Feature Artikel'. Een mooie prestatie.'

Wij zijn erg trots op Tom en feliciteren hem daarom ook van harte!

Wil je zelf deze fotoreportage bekijken? Editie6 en 7 zijn nog na te bestellen.
deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "Columbus-reportage wint internationale prijs"

 • profile image comment

  Gefeliciteerd met deze prijs, geweldig om zo bekroond te worden op je werk. Dat moet vast goed voelen. Het is ook een prachtige reportage! Ooit hoop ik ook nog eens zo ver te komen.

  Door saskia van den berg • geplaatst op 2008-01-23 14:14:55
 • profile image comment

  Fantastisch! leuke bekroning op jullie blad! groet Mireille Velthuis

  Door Mireille • geplaatst op 2008-01-15 17:37:12
 • profile image comment

  Tom en de Redactie van harte gefeliciteerd met deze prijs , waar jij/jullie trots op kunnen zijn. Een fantastiche waardering natuurlijk ook voor jullie magazine "Columbus". Vgr. Saskia Loderus.

  Door saskia • geplaatst op 2008-01-15 16:13:31

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Get this party started: dit vliegveld heeft nu een DJ booth

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve benen en stroeve heupen van je vlucht weer soepeltjes los op de deuntjes van DJs.

Een tussenstop een vervelende onderbreking van je reis? Say no more, aldus Dubai. Op het Dubai International Airport dans je je houten billen, stijve...