Reisnieuws

Columbus op de vakantiebeurs

Gepubliceerd: 08 jan 2008 2
Morgen gaat de Vakantiebeurs weer van start! Natuurlijk vind je Columbus hier ook. Bezoek één van onze drie stands en win je mooiste reisfoto op superformaat!
Voor de derde keer is Columbus aanwezig, dit jaar met drie stands. Stel je brandende vragen aan de redactie en koop voor een schijntje je missende Columbus-edities. Neem je mooiste reisfoto’s mee op een USB-stick of cd naar onze hoofdstand (G047, Hal 2): elk uur wint de beste fotograaf zijn beeld op superformaat! De overige twee stands zijn A041 in Hal 1 en A091 in Hal 3.

De Vakantiebeurs is in Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari, van 10 tot 18 uur en op vrijdag tot 22 uur. Kaartjes: € 14 aan de kassa (studenten € 8), online voorverkoop € 11,50. Kijk hier voor meer informatie.
deel dit artikel met je vrienden:
 

2 reactie(s) bij "Columbus op de vakantiebeurs"

  • profile image comment

    Super bedankt dat jullie een van mijn gorilla foto's hebben uitgekozen om te vergroten op poster formaat !! Helemaal geweldig ! Was een super leuke verrassing - de gorilla poster krijgt zeker een ere plaatsje bij ons in huis ! De beurs was trouwens ook een groot succes ! We hadden bijna (schrik niet !) 16 kilo aan brochures enz. meegenomen naar huis........ genoeg inspiraties voor onze volgende reizen ......

    Door trijntje1 • geplaatst op 2008-01-14 21:37:11
  • profile image comment

    Ik ben er zeker bij !!!

    Door trijntje1 • geplaatst op 2008-01-12 17:31:57

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Nederlanders worden teruggehaald uit Sri Lanka vanwege aangescherpt reisadvies

Buitenlandse Zaken waarschuwt reizigers om alleen naar Sri Lanka af te reizen als het noodzakelijk is. Er is een groot risico op vervolgaanslagen door voortvluchtige terroristen. Honderden Nederlanders die nu in Sri Lanka zijn moeten direct het land verlaten.

Buitenlandse Zaken waarschuwt reizigers om alleen naar Sri Lanka af te reizen als het noodzakelijk is. Er is een groot risico op vervolgaanslagen door...

Partyende pinguïns; het is wereldpinguïndag

25 april staat in het teken van de pinguïn. Niet alleen omdat het beestje zo populair is, maar vooral om aandacht te vragen voor het leefgebied van de pinguïn. Dieren- en milieuorganisaties hebben deze dag in het leven geroepen omdat het beschermd moet worden. Lees hier hoe jij kunt helpen.

25 april staat in het teken van de pinguïn. Niet alleen omdat het beestje zo populair is, maar vooral om aandacht te vragen voor het leefgebied van de...

Stewardess of model? Make-up your mind

De meeste luchtvaartmaatschappijen stellen nog altijd strenge eisen aan het uiterlijk van stewardessen. Maar er is één rebel aan de horizon. Luchtvaartmaatschappij Virgin Atlantic gaat voor naturel.

De meeste luchtvaartmaatschappijen stellen nog altijd strenge eisen aan het uiterlijk van stewardessen. Maar er is één rebel aan de horizon. Luchtvaar...