Reisgids voor je mobiel image
Herman m

Reisgids voor je mobiel

Ben je op vakantie en weet je echt even niet meer waar je naartoe moet? Geen nood, Martinair heeft nu een reisgids die je overal ter wereld kunt downloaden naar je mobiele telefoon.

In de reisgids vind je tips over lokale restaurants, musea, bezienswaardigheden, winkels en uitgaan. Ook budget tips en belangrijke telefoonnummers voor noodgevallen zijn opgenomen in de gids. De redactie van Surprise Tickets komt in samenwerking met Martinair met deze nieuwe dienst. Boek je in december bij www.martinair.nl een ticket naar Cuba, Curaçao of Miami dan kun je de gids gratis uitproberen. Deze en andere bestemmingen zijn vanaf 5 december voor € 6,50 te downloaden bij www.surprisetickets.nl of www.steape.com.

De technologie is afkomstig van het Nederlandse bedrijf Steape, die eerder verantwoordelijk waren voor de sprekende vertaler op je mobiel. De sprekende vertaler is ook onderdeel van de reisgidsen. De reisgids is alleen te gebruiken op recente telefoons. Je kun de gidsen op je vakantiebestemming downloaden, maar goedkoper is het natuurlijk om ze thuis al via het Nederlandse netwerk op je telefoon te zetten. Hierdoor hoef je ter plekke niet meer online en is bereik van je netwerk niet nodig.

Martinair: 'Dit initiatief sluit aan bij onze doelstelling een bijdrage te leveren aan het vakantieplezier van onze passagiers.'