Martinair naar Thailand en Oman image
Thierry

Martinair naar Thailand en Oman

Martinair neemt vanaf het winterseizoen 2007 / 2008 Muscat (Oman) en Phuket (Thailand) op in het vluchtschema. Muscat, de hoofdstad van het sultanaat Oman, is daarbij helemaal nieuw. Deze nieuwe bestemmingen sluiten aan op de nieuwe strategie van de maatschappij: groei van haar intercontinentale vluchten.

Oman is met z’n combinatie van oosterse mystiek en westers comfort klaar om ontdekt te worden, aldus de maatschappij. Columbus besteedde vorig jaar al aandacht aan deze geweldige bestemming, met een reportage van 26 pagina's in de zomereditie van 2006. Phuket is het grootste Thaise eiland en staat onder meer bekend om zijn idyllische stranden.

Alle Martinair-vluchten van en naar het Verre Oosten zullen dit winterseizoen een tussenstop maken in Oman. Vanaf begin november tot begin december worden Muscat en Phuket op vrijdag aangedaan. Vanaf 12 december wordt er vervolgens op drie dagen (woensdag, donderdag en vrijdag) naar het sultanaat gevlogen. De vluchten op woensdag en vrijdag vliegen dan verder naar Colombo (Sri Lanka).