Stewardessen promoten drank image
Wilfried

Stewardessen promoten drank

What's in a name? Spirit Airlines nam zijn naam blijkbaar wel erg letterlijk, toen ze hun personeel dwongen om speciale uniforms te dragen die drankgebruik moeten promoten.

De stewardessen van de luchtvaartmaatschappij kwamen in opstand toen bleek dat hun schorten sexueel getinte opdrukken hadden. Zo worden passagiers gestimuleerd te genieten van DD's, ofwel voor Deep Discounts (flinke kortingen) en MILF - many islands, low fare (veel eilanden, lage tarieven). De afkorting DD is echter een knipoog naar een grote cupmaat en MILF is een afkorting voor Mother I'd like to fuck, bekend geworden door de film American Pie.

Gezag ondermijnen
De vakbond heeft Spirit Airlines verzocht de advertenties per direct stop te zetten. Het zou het gezag van de stewardessen ondermijnen, die verplicht zijn dronken passagiers niets meer te schenken.

Campagnes
De low-cost maatschappij doet er alles aan producten te verkopen, waaronder ook bekers. Andere recente campagnes luidden 'een trio uitverkoop' en een 'Goedkoop en makkelijk en niets te verbergen' uitverkoop. De maatschappij zegt tot dusver alleen maar goede reacties van passagiers te hebben gekregen.