Drakensbergen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Halanathi drakensberg resort

Drakensbergen,
Zuid-Afrika


Tijdens het plannen van mijn 2de Zuid-Afrika vond ik veel foto's van een plek genaamd het "Amphitheater" gelegen in Royal natal national park. Dit lag in het rondje dat wij graag wilde rijden en dus gingen we op zoek naar een accommodatie in de omgeving.

Via google vond ik al vrij snel "Hlalanathi drakensbergen resort". De foto's op de website zagen er geweldig uit en de prijzen waren erg goed. Het contact met de mensen ging soepel via email en we kregen duidelijke uitleg over de route er naar toe.

Toen we maanden later eindelijk aankwamen was alles nog altijd prima geregeld. De dame achter de balie vertelde echter dat ze ons een gratis upgrade hadden gegeven. Het was erg rustig en er was slecht één ander stel gasten op het hele terrein.

We waren verplaatst naar de bungalow met het beste uitzicht op Royal natal national park. De accomodatie ligt op een heuvel uitkijkend over een vallei. Er liggen een aantal huisjes uitkijkend over de vallei en zo ook ons nieuwe huisje dat ook nog eens veel groter was!

Het uitzicht vanaf ons terras was onbeschrijfelijk! Als de zonsondergang dan ook nog eens meezit met wat mooie wolken dan kan je je geluk niet op! Deze foto is letterlijk vanaf ons terras gemaakt.

De rest van de accommodatie is ook uitstekend met een zeer goed restaurant, een klein winkeltje en zeer vriendelijk personeel. De ingang van Royal natal national park is te bereiken via een mooie weg en kost je slechts 20 minuten. Al met al een uitstekend alternatief voor de accommodaties die dichter bij het park liggen!