Kafue NP vaccinatie

Ga je op reis naar Kafue NP, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Kafue NP. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Kafue NP en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Kafue NP kan namelijk van gebied tot gebied in Kafue NP verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Kafue NP nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Kafue NP.  

Informatie over Kafue NP

Beste foto's & tips van Kafue NP

'517226' door andresenmarianne '517226' door andresenmarianne

ZambiaKafue NP

ZambiaKafue NP

Jacht Verbod Opgeheve

andresenmarianne

De Jacht verbod is opgeheven na 20 manden bij Zambia . Zambia Wildlife Authority geeft tegelijkertijd aan dat de jacht op grote katachtigen slecht is voor het toerisme, maar volgens de voormalige minister van Toerisme is de populatie van leeuwen en jachtluipaarden dusdanig geslonken dat het jagen erop onmogelijk gemaakt moet worden.

'508698' door marcelkuijper '508698' door marcelkuijper

ZambiaKafue NP

ZambiaKafue NP

Sun set hyena

marcelkuijper

Een afgelegen reserve binnen het Kafue national park is Busanga Plains. Veel verder van de bewoonde wereld kan je bijna niet zijn. Het grote voordeel is dat er ook maar weinig toeristen komen en heb je de dieren meestal gewoon voor jezelf. Zo ook de hyena die terug ging naar de den. Een top lodge om dan te bezoeken is Musekesi lodge.

'492519' door marcelkuijper '492519' door marcelkuijper

ZambiaKafue NP

ZambiaKafue NP

Leeuwen hinderlaag...

marcelkuijper

We waren onderweg van de Busanga Plains naar Lusaka toen we een aantal impala's zagen staan die maar 1 focus hadden en dan wordt het interessant. Toch maar even kijken wat ze zagen. Als leeuwen er zo bij liggen dan kan je toch niet spreken van een hinderlaag want wie bekijkt wie nu eigenlijk......

Laat kaart zien