Sousse

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Sousse image

Sousse

Sousse
Tunesië
Wampie

Hotel Riadh Palms

Hierbij informatie van het hotel waar ik verblijf in Sousse. Ik zal tijdens mijn verblijf proberen om zo goed mogelijk mijn menig te geven over het hotel.

Riadh Palms in het kort
Kinderbuffet - Gunstige ligging aan het strand - Veel (kinder)faciliteiten!
Heerlijk relaxen in een spacentrum of sauna, maar ook de gezellige badplaats Sousse bezoeken? Hier bent u aan het juiste adres. Kom bij in het prachtige grote zwembad en laat u verrassen door het animatieteam.

Kenmerken
- Zwembad
- Restaurant
- Amusement
- Sauna
- Lift
- Airconditioning
- Kinderzwembad
- Bar
- Nabij het strand
- Kindvriendelijk
- Sportief

Ligging
In een vrij levendige omgeving, direct aan het Boujaafar-strand en op ca. 175 m van het centrum. Er zijn diverse winkeltjes in de directe omgeving van het hotel.

Kamers
De verzorgd ingerichte kamers zijn voorzien van telefoon, satelliet-tv, minibar (op aanvraag), airconditioning en huurkluisje. Badkamer met bad of douche en toilet. Er is een balkon of terras met zitje.

Tevens zijn er familiekamers, deze zijn ruimer en geschikt voor maximaal vier personen.

Kwaliteit
Comfortabel

Bijzonderheden
Het hotel beschikt over een receptie, liften, meerdere bars en restaurants en zwembad met apart kinderbad, zonneterras, ligbedden en parasols. Tevens een binnenbad, Spacentrum, massage en sauna. Verder tafeltennis, biljart en strandvolleybal. Voor de kinderen is er miniclub, speeltuin en animatie. Ook animatie, disco, internetfaciliteiten, kapsalon en winkeltjes.