Zanzibar eiland

Nog een laatste wandeling maken.

Mary54 was hier op 2013-10-28 Gepost op: 2014-02-04 4 reacties.
Een prachtige en onvergetelijke vakantie hebben we op het eiland Zanzibar,alle excurcies die we konden doen hebben we ook gedaan en er was er niet één die tegenviel. Nog één dag hebben we te gaan en al vele malen hebben we bij eb in de zee tot onze enkels hele mooie wandelingen gemaakt en daar genoten van al de prachtige zeesterren en de werkzaamheden van de vissers en zeewierpluksters. Ik had ingepland om deze voorlaatste dag eens niets te gaan doen maar gewoon lekker op mijn zonnebedje te blijven liggen, maar mijn mannetje dacht daar anders over en wilde nog één keer door de zee waden. Zo gezegd zo gedaan, fototoestel mee en gaan met die banaan. Na een paar uur vond ik het wel lang duren en ik bleef maar kijken waar hij bleef en ja daar kwam hij aanhollen en vroeg snel de sleutel het is mis! Ik was overdonderd en dacht dat hij naar het toilet moest, hij liep bij me weg en opeens zag ik dat hij op zijn benen bloedde, dus ik er achteraan. Wat bleek de vloed kwam er zo snel aan dat hij onderuitging met zijn fototoestel en al en daar kan een fototoestel dus net niet tegen. Zijn kaartje met foto`s heeft hij gelukkig kunnen redden en verder heb ik hem moeten ontdoen van heel veel stekels van de zeeegels, uit armen benen en handen. Al met al gelukkig goed afgelopen.Dus wees gewaarschuwd ga NOOIT te lang en te ver bij eb de zee in, hier in Zanzibar.
0
4

Foto's bij dit blog

Hier moet je dus niet op stappen,laat staan er op vallen!
Alle blogs van Mary54
 

4 reactie(s) bij "Nog een laatste wandeling maken."

 • profile image comment

  vastbinden!

  Door TravelGoom • geplaatst op 2014-02-10 21:50:35
 • profile image comment

  Die mannetjes ook altijd... moeten altijd nog een laatste keer... de berg op, de brug over, de grot in... langs de afgrond... of kopje onder....

  Door Jan10e • geplaatst op 2014-02-05 22:34:50
 • profile image comment

  Misschien had je deze beter bij de tips kunnen zetten?! Ik ben wel benieuwd hoe jij die zeester-stekels hebt verwijderd, want ik heb ze afgelopen zomer bij iemand geprobeerd te verwijderen en dat lukte niet omdat de uiteindes weerhaakjes hebben die in de huid vast blijven zitten. De ongelukkige dame in kwestie kreeg het advies om het 3 maal daags in te smeren met olijfolie, dan zouden de stekels op een gegeven moment loskomen. Maar ik drijf af......(of terug, met de vloed mee).

  Door daphnekeune • geplaatst op 2014-02-05 10:54:39
 • profile image comment

  Ja dat is oppassen geblazen, je houd er geen rekening mee dat dat ook werkelijk een keer gebeurd. Zonde van zijn camera!

  Door vulture1960 • geplaatst op 2014-02-04 22:44:05

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.