| 9.1 / 10 (152 reviews)

Tanzania Reisadvies

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Tanzania, is het belangrijk op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies, Dat wij hieronder geven. Want iedereen wil natuurlijk veilig op reis! Daarom is het belangrijk om te weten of Tanzania een veilige bestemming is. Het ministerie van buitenlandse zaken geeft op basis van de actuele situatie aan of er een positief reisadvies Tanzania is of een negatief reisadvies Tanzania. Let er bij je reisvoorbereiding goed op in welke regio’s van Tanzania dit advies geldt. Deze hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Doel van dit reisadvies is om je te informeren over de veiligheid in Tanzania. De veiligheid heeft onder meer betrekking op het aantal misdrijven, demonstraties en rellen, de verkeersveiligheid, actuele noodsituaties door natuurrampen, gevechten tussen bevolkingsgroepen en oorlog. Ook veiligheidsrisico’s met betrekking tot ziektes en gezondheid en epidemieën worden in dit reisadvies meegenomen.

Actueel reisadvies Tanzania

Voor Tanzania geldt een positief reisadvies, wel zijn er in het hele land veiligheidsrisico’s. Reizen naar het grensgebied met Burundi worden afgeraden, tenzij het noodzakelijk is. 

Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw reis. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site! Zie hier het actuele reisadvies voor Tanzania van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50
Wil jij graag je reisfotografie naar een hoger niveau tillen? Bestel hier de Columbus Travel Reisfotografiespecial voor maar € 7,50

Praktische informatie


Ook handig om te weten

De hoofdstad van Tanzania is Dodoma.
Aantal inwoners in Tanzania: 37 miljoen.
Oppervlakte van Tanzania: 945.087 km².
De reistijd naar Tanzania is 9 uur vanaf Amsterdam.
Gesproken Talen in Tanzania: Swahili.
Aanvlieghaven(s) van Tanzania: Dar es Salaam (DAR), Kilimanjaro (JRO), Zanzibar (ZNZ).