Antsiranana malaria

Is er malaria in Antsiranana en wat zijn de malaria gebieden Antsiranana? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Antsiranana, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Antsiranana. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Antsiranana verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Antsiranana om te zien of jouw Antsiranana reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Antsiranana is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Antsiranana

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Antsiranana.  

Informatie over Antsiranana

Beste foto's & tips van Antsiranana

'500172' door pensionado '500172' door pensionado

MadagaskarAntsiranana

MadagaskarAntsiranana

Meisje uit Antsiranan

pensionado

Dit lieve meisje vond het best dat ik haar fotografeerde. Ze was wel een beetje verlegen. Ik sta in de hoofdstraat van Antsiranana dat nog vaak met de oude naam Diego Suarez wordt aangeduid. Deze plaats vol koloniale gebouwen ligt op de noordelijkste punt van het grote eiland.

Laat kaart zien