Nairobi omgeving

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Nairobi omgeving image

Fietsen tussen de giraffen

Nairobi omgeving
Kenia
Rinique

Fietsen tussen de giraffen

We zijn in Amazing Kenya retreat, een kleinschalig, luxe en eco-vriendelijk resort met 5 privé rondavels. Gelegen op prachtige savanne biedt het een geweldige combinatie van natuur en het comfort van je eigen privé rondavel. Dit alles omgeven door prachtig aangelegde tuinen. De rondavels zijn geheel in Afrikaanse stijl en bieden prachtige vergezichten en volledige privacy. Dat betekent: heerlijk relaxen op je veranda met een drankje terwijl je uitkijkt over de natuur van Maanzoni.

Na een heerlij krustige nacht (1 keer wakker geworden van het geluid van een Hyena die rondliep) zijn we fietsen gaan huren bij de receptie.

'Even de heuvel af naar beneden was heerlijk. Dan in’t zwembad springen was ook heerlijk maar ijskoud. bij Maanzoni lodge (dit ligt langs de snelweg Mombasa-Nairobi)

De terugwas had ik me voorgenomen om nooit af te stappen, maar… man man man dat was zwaar en zweten. Ik ontplofte bijna toen we er waren, meteen 1.5 l water achterover en m’n hoofd onder de kraan. M’n beentjes trilden behoorlijk. Dus weer goeie voornemens.. Als ik... dan ga ik…

Chris en Eddy wilden achterblijven om meer te zwemmen in Maanzoni Lodge, ze wilden niet persé voor de middag thuis zijn, dus hadden we afgesproken dat ik ze een telefoontje zou brengen voor als ze zouden lek rijden onderweg. Zo gezegd zo gedaan en we zijn meteen doorgereden naar Machakos. We hebben lekker gelunched samen (Marina & ik) Ik bestelde een pot thee en French toast, Marina deed mee maar vond de thee maar niks (met melk) dus bestelde een capucino. Ik heb dus 4 bekers thee op :) Dat alles voor 3 euro.

Foto's

748f6.jpg
748f6.jpg
Rinique
2cc3d.jpg
2cc3d.jpg
Rinique
2cc3d.jpg
2cc3d.jpg
Rinique