Ghana boek met Reisreporters image
Ben.g.weber

Ghana boek met Reisreporters

Foto's van onze fanatieke Reisreporters zijn niet onopgemerkt gebleven. Dat blijkt wel uit de nieuwe reisgids 'Ervaar Ghana'.

Ghana-liefhebbers Gerard van Heusden en Eva van Dijk hebben samen een reisgids geschreven over Ghana.

Reisreporter.nl

Via Reisreporter.nl kwamen zij in contact met verschillende van onze eigen Reisreporters, waaronder Ronnie Dankelman, Anieka van Leeuwarden, Anna de Wildt en David Klinkhamer, die hun foto's ter beschikking stelden voor publicatie. Het resultaat is een complete reisgids met tal van interessante weetjes en prachtige foto's. Meer dan de helft van de foto's zijn van de hand van onze eigen Reisreporters!

Praktische tips

Ervaar Ghana is interessant voor zowel de gepassioneerde reiziger als voor de thuisblijver. In pocketformaat brengen de schrijvers samen met de beelden van de Reisreporters Ghana tot leven. Naast praktische tips, achtergrondinformatie, een beknopte woordenlijst en sfeervolle foto's worden er aanbevelingen gedaan van bestemmingen die niet mogen ontbreken tijdens je reis door Ghana.

Eerlijke toerisme

Rode draad in dit boek is absoluut het eerlijke toerisme. Er wordt uitgelegd dat je als toerist beter bij je gastgezin kunt eten in plaats van decadent uit eten gaan. Voor het gastgezin is het belangrijk dat ze de kans krijgen om te koken. Daarnaast wordt je aangeraden om water bij het kraampje om de hoek te kopen en niet in het hotel of in de supermarkt. Geef je ook niet over aan bedelaars, maar doneer aan een vertegenwoordiger van de gemeenschap.

De opbrengst van de verkoop van 'Ervaar Ghana',gaat naar een goed doel. Het boek kost € 19,95 en is verkrijgbaar via de boekhandels en Bol.com.

Hebben?

Enthousiast geworden? Klik hier en win dit prachtige boek!


Foto door ronniedankelman.reisreporter.nl

Volg Columbus Magazine via Twitter of via RSS.