Kotu visum

Als je op reis gaat naar Kotu, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Kotu nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Kotu heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Kotu bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Kotu overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Kotu gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Kotu

Beste foto's & tips van Kotu

'490414' door harfra '490414' door harfra

GambiaKotu

GambiaKotu

Kotu Beach

harfra

Kotu Beach aan het einde van een zonovergoten dag. Alle toeristen en zonaanbidders zijn richting hun hotelkamer om zich klaar te maken voor de avond. Tijd voor de locals om even lekker uit te waaien op het rustige strand of om even een balletje te trappen met wat vrienden.

'524492' door Leeu '524492' door Leeu

GambiaKotu

GambiaKotu

Grote gele ogen!

Leeu

De Senegal Thick-knee (Senegalese Griel) is 38 cm groot en is de Griel die je het meeste zult zien in Gambia. Opvallend zijn de grote gele ogen. Verder zijn ze zandkleurig met wat donker gekleurde strepen. De borst is bruin. De snavel is geel met een zwarte punt en de poten zijn ook geel.

'514456' door TicoTica '514456' door TicoTica

GambiaKotu

GambiaKotu

Dromerig

TicoTica

Afgelopen November ben ik weer voor mijn werk naar Gambia geweest. De eerste dag hadden we vrij en konden we genieten van een dagje aan het strand. Deze dame stond op het strand van Kotu een beetje dromerig voor zich uit te kijken, toen ik haar vanaf mijn strandbedje op de gevoelige plaat heb vastgelegd.

Laat kaart zien