Gambela vaccinatie

Ga je op reis naar Gambela, dan is het goed je op de hoogte te stellen van de geadviseerde vaccinaties Gambela. Voor veel landen zijn reizigersvaccinaties een must. De meest voorkomende gevaarlijke ziektes die je op kan lopen en gedeeltelijk met inentingen of medicijnen tegen kunt gaan zijn:

Buiktyfus, dtp (difterie, tetanus, polio), gele koorts, malaria, hepatitis A, hepatitis B, mazelen, TBC (tuberculose), dengue (knokkelkoorts).

Komen een van deze ziektes voor in Gambela en met name in welke gebieden? Het vaccinatie advies Gambela kan namelijk van gebied tot gebied in Gambela verschillen en in veel landen is de kans op een ziekte afhankelijk van het seizoen dat je op reis gaat, zoals soms het geval is bij malaria.

Welke reisvaccinaties Gambela nodig zijn in jouw specifieke geval, kan je het best bespreken met jouw (reizigersgeneeskundige) huisarts of een vaccinatiekliniek.

Actueel vaccinatie advies

Zie hier het actuele advies over vaccinaties Gambela.  

Informatie over Gambela

Beste foto's & tips van Gambela

'114808' door GrietBuis '114808' door GrietBuis

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

Hamar vrouw.

GrietBuis

De Hamar, waarvan het aantal geschat wordt op 45.000, leeft in het zuidwesten van Ethiopië, ongeveer 815 km. van de hoofdstad Addis Abeba. Hun levenswijze is zeer primitief. Over het algemeen dragen zij geen of nauwelijks kleding, die dan nog slechts bestaat uit geitenvellen. De Hamar leven van landbouw en veeteelt.

'59004' door Bowral '59004' door Bowral

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

Hier sta ik

Bowral

Zelfbewust, zelfverzekerd, fier, parmantig, trots, uitdagend, hooghartig, onbeschroomd, wilskrachtig, kordaat ... Dat alles straalt deze Arbore vrouw uit. Ze dragen meestal een zwarte dunne doek om hun schouders. Onder haar arm heeft ze een 'hoed/helm/hoofddeksel' gemaakt van een kalebas

'59109' door Bowral '59109' door Bowral

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

De vrouw en de Kruik

Bowral

Deze Dorze vrouw zat aan de rand van de marktplaats met haar kruik te wachten op vervoer. Lijkt me niet onverstandig ...

Laat kaart zien