Gambela malaria

Is er malaria in Gambela en wat zijn de malaria gebieden Gambela? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Gambela, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Gambela. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Gambela verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Gambela om te zien of jouw Gambela reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Gambela is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Gambela

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Gambela.  

Informatie over Gambela

Beste foto's & tips van Gambela

'114808' door GrietBuis '114808' door GrietBuis

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

Hamar vrouw.

GrietBuis

De Hamar, waarvan het aantal geschat wordt op 45.000, leeft in het zuidwesten van Ethiopië, ongeveer 815 km. van de hoofdstad Addis Abeba. Hun levenswijze is zeer primitief. Over het algemeen dragen zij geen of nauwelijks kleding, die dan nog slechts bestaat uit geitenvellen. De Hamar leven van landbouw en veeteelt.

'59004' door Bowral '59004' door Bowral

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

Hier sta ik

Bowral

Zelfbewust, zelfverzekerd, fier, parmantig, trots, uitdagend, hooghartig, onbeschroomd, wilskrachtig, kordaat ... Dat alles straalt deze Arbore vrouw uit. Ze dragen meestal een zwarte dunne doek om hun schouders. Onder haar arm heeft ze een 'hoed/helm/hoofddeksel' gemaakt van een kalebas

'59109' door Bowral '59109' door Bowral

EthiopiëGambela

EthiopiëGambela

De vrouw en de Kruik

Bowral

Deze Dorze vrouw zat aan de rand van de marktplaats met haar kruik te wachten op vervoer. Lijkt me niet onverstandig ...

Laat kaart zien