Mayotte of Maore stekker

Mayotte of Maore – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Mayotte of Maore, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Mayotte of Maore gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Mayotte of Maore

Beste foto's & tips van Mayotte of Maore

'547968' door Lyske1980 '547968' door Lyske1980

ComorenMayotte of Maore

ComorenMayotte of Maore

De enige lemuur op de

Lyske1980

Op de Comoren vind je diverse endemische diersoorten. De 'bruine lemuur' op de foto is echter ooit geïntroduceerd door Malagassiërs die zich op de eilandengroep vestigden. Zij namen verschillende lemuren mee die in de jungle werden losgelaten. De meeste soorten werden echter gevangen door de lokale bevolking om als huisdier te dienen, vandaar dat dit de enige soort is die nog op de Comoren voorkomt, op de eilandjes Anjouan en Mayotte om precies te zijn.

'547909' door Lyske1980 '547909' door Lyske1980

ComorenMayotte of Maore

ComorenMayotte of Maore

Paradijselijk Mayotte

Lyske1980

Mayotte ligt bij de eilandengroep Comoren, maar is de enige van de vier die officieel bij Frankrijk hoort. Het is er dus een stuk moderner, netter en schoner maar ook toeristischer dan de andere drie eilandjes en je betaalt er gewoon met de Euro. Het eiland heeft een prachtige lagoon en uiteraard kun je er fantastisch zwemmen en snorkelen. Tijdens boottochten spot je ongetwijfeld mantaroggen, haaitjes en/of dolfijnen!

Laat kaart zien