Benin reisadvies

Voor een plezierige en veilige vakantie naar Benin, is het belangrijk op de hoogte te zijn van het actuele reisadvies, Dat wij hieronder geven. Want iedereen wil natuurlijk veilig op reis! Daarom is het belangrijk om te weten of Benin een veilige bestemming is. Het ministerie van buitenlandse zaken geeft op basis van de actuele situatie aan of er een positief reisadvies Benin is of een negatief reisadvies Benin. Let er bij je reisvoorbereiding goed op in welke regio’s van Benin dit advies geldt. Deze hoeft niet overal hetzelfde te zijn. Doel van dit reisadvies is om je te informeren over de veiligheid in Benin. De veiligheid heeft onder meer betrekking op het aantal misdrijven, demonstraties en rellen, de verkeersveiligheid, actuele noodsituaties door natuurrampen, gevechten tussen bevolkingsgroepen en oorlog. Ook veiligheidsrisico’s met betrekking tot ziektes en gezondheid en epidemieën worden in dit reisadvies meegenomen.

Actueel reisadvies Benin

Reist u naar Benin? Neem dan voor uw veiligheid de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Reis alleen overdag. Na zonsondergang is er meer risico op criminaliteit. Ook is de verkeersveiligheid dan slechter.

  • Zorg dat u niet teveel geld op zak heeft.

Dit advies wordt dagelijks bijgewerkt. Je blijft echter zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van jouw reis. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke problemen veroorzaakt door informatie op deze site! Zie hier het actuele reisadvies voor Benin van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Informatie over Benin

Meer Benin inspiratie

'254305' door jeannette '254305' door jeannette

BeninKustgebied

BeninKustgebied

Loensen

Dit meisje trof ik in vlak buiten het dorpje Adjara dat toeristisch is om de productie van trommels. Loop je echter het dorpje uit vind je weer die mooie onbevangenheid van de kinderen daar.

'256513' door Bowral '256513' door Bowral

BeninCentraal Benin

BeninCentraal Benin

Troost

Het kleine jongetje was net gevallen en zocht troost bij zijn oudere zusje. Zij nam hem liefdevol in de armen en na enkele minuten ging hij er weer vandoor

'479641' door jomo01 '479641' door jomo01

BeninNoord Benin

BeninNoord Benin

Pendjari National Par

Pendjari Nationaal Park ligt in het noordwesten van Benin en grenzend aan de Arli Nationaal Park in Burkina Faso Het park is vernoemd naar de Pendjari rivier en staat bekend om zijn wildlife van o.a. olifanten, apen, leeuwen en nijlpaarden en vooral vogels, ongeveer 300 soorten. Naast het jachtluipaard, het symbool van het park, kunnen we er ook de Pendjari-olifant vinden. Deze olifant is over het algemeen hetzelfde als zijn soortgenoten in het oosten van Afrika alleen heeft hij kleinere slagtanden. Het Pendjari National Park is een gebied van 2755 vierkante kilometer .Het Pendjari Park is het beste Nationaal Park van West-Afrika om dieren te spotten. Men kan er dagelijks 2 safari's doen en er is ook een gebied voorzien in het park om te jagen.Voor mij was dit een volwaardig park om safari's te doen en was aangenaam verrast welke dieren we gezien hebben: verschillende vogelsoorten, een 20 tal olifanten,verschillende antiloop soorten, apen ,nijlpaarden, buffels,leeuwen,krokodillen. Neem dit park zeker mee als je naar Benin gaat,het is nog niet overbevolkt met toeristen.

Laat kaart zien

Laatste Benin artikelen

Met onze reisgids Benin ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en artikelen.

Door: Vellah Bogle
Meer maatschappijen op zwarte lijst

De Europese zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen telt al twaalf pagina’s, maar de Europese Commissie gaat deze nu nog uitbreiden. Deze maatschappijen mogen geen vluchten meer organiseren naar landen binnen de Europese Unie.

De Europese zwarte lijst van luchtvaartmaatschappijen telt al twaalf pagina’s, maar de Europese Commissie gaat deze nu nog uitbreiden. Deze maatschapp...