Bie-plateau visum

Als je op reis gaat naar Bie-plateau, is het belangrijk om vooraf te checken of je een visum Bie-plateau nodig hebt. Het is hierbij belangrijk of je op zakenreis of op vakantie gaat, want een toeristenvisum voor Bie-plateau heeft andere voorwaarden dan een zakenvisum. Hieronder kan je controleren of je visumplichtig voor Bie-plateau bent. Hierbij is het van belang of je eenmalig de grens met Bie-plateau overgaat of vaker; in dat geval kan een double entry visa Bie-plateau gunstiger zijn, omdat het soms moeilijk is om je visum te verlengen. Een toeristenvisum is vaak 30 dagen tot 3 maanden geldig, maar dat kan per land verschillen. Eigenlijk zijn er altijd drie opties: of je hebt geen visum nodig, of je kan het visum aan de grens kopen (visa on arrival op het vliegveld) of je moet je visum voor vertrek al geregeld hebben. Deze moet je in dat geval al tonen bij het inchecken. Bij een visa on arrival, kan je die ook al voor vertrek hier regelen zodat je op het vliegveld niet in de rij hoeft te staan.

Informatie over Bie-plateau

Laat kaart zien