Reisnieuws

Super-de-Luxemburg

Gepubliceerd: 22 sep 2014 0
Klein maar fijn: dat is de Luxemburgse hoofdstad in een notendop. Waar vind je elders in een stad met slechts honderdduizend inwoners zo veel nationaliteiten en internationale flair plus restaurants en kunst van wereldniveau? Vier locals delen met jou hun favoriete plekken.

De favorieten van ThierryWoont: in de wijk Bonnevoie

Leeftijd: dertiger

Werkt: als ondernemer'Als ik met vrienden een sportwedstrijd op tv wil meepakken, loop ik langs Urban Bar & Restaurant. Deze gezellige pub heeft bovendien een van de populairste happy hours van de Luxemburg - een mooie dwarsdoorsnede van de bevolking komt hier borrelen. Ik kan ook het lunchmenu aanraden: lekker, no-nonsense en voor Luxemburgse begrippen zeer schappelijk geprijsd.'Urban Bar & Restaurant, 2 rue de la Boucherie, tel. 26478578, urban.lu

Lees het volledige artikel in Columbus Magazine Editie 48Klik om te kijken of de papieren editie of de digitale editie nog beschikbaar is. 


deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

GEWONNEN: Sunnycars-autohuur t.w.v. € 1050!

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in een select aantal landen te uploaden op onze online Columbus-community. Dit zijn de prijswinnaars. 

Afgelegen bergdorpjes, velden vol geurende sinaasappelbomen of adembenemende uitkijkpunten … We vroegen je om je beste roadtriptip en -foto in...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.