Lemairekanaal

Lemaire Channel is de bekendste zeestraat in Lemairekanaal , bijgenaamd Kodak Gap omdat het een van de topbestemmingen is. Het kanaal is daardoor ondertussen uitgegroeid tot een standaard onderdeel van de cruise route. Het Lemairekanaal is niet alleen heel mooi maar het door bergen omringde water is meestal zo stil als een meer, wat een zeldzame gebeurtenis is in het stormachtige gebied.

Informatie over Lemairekanaal

Beste foto's & tips van Lemairekanaal

'509578' door Obiwan '509578' door Obiwan

AntarcticaLemairekanaal

AntarcticaLemairekanaal

Kodak Gap

Obiwan

Lemaire Channel is de bekendste zeestraat in Antarctica, bijgenaamd "Kodak Gap" omdat het een van de top toeristische bestemmingen is. Het kanaal is daardoor ondertussen uitgegroeid tot een standaard onderdeel van de cruise route. Niet alleen heel mooi maar het door bergen omringde water is meestal zo stil als een meer wat een zeldzame gebeurtenis is in het stormachtige gebied.

'570558' door ThijsvandenBurg '570558' door ThijsvandenBurg

AntarcticaLemairekanaal

AntarcticaLemairekanaal

IJsschotsen in...Anta

ThijsvandenBurg

Na een onbeschrijflijk mooie reis in het Antarctische Peninsula zijn we helaas weer terug in het grappig maar waar koudere Nederland. Prachtige landschappen, bizarre vergezichten en heel veel sneeuw, ijs en wildlife. Bij deze een kleine voorproef wat er nog komen gaat. In een van de mooiste stukjes in Antarctica vaarden we zachtjes door de mega ijsschotsen heen om de zeeleeuwen niet te storen. In stilte met verbazing genietend en af en toe de klik van de camera.

'511807' door Obiwan '511807' door Obiwan

AntarcticaLemairekanaal

AntarcticaLemairekanaal

Jammer, maar ook weer

Obiwan

Het LeMaire kanaal is DE bekende fotoplek voor Antarctica reizigers. Dus wil je daar ook een opkomende zon met windstil weer fotograferen. Maar wat als het flink waait en bewolkt is? Dan is het nog steeds een ongelooflijk fantastische plek waarbij je steeds het idee hebt dat je niet verder kunt varen omdat er geen doorgang is.

Laat kaart zien