Mamallapuram

Mamallapuram is een dorpje in Kancheepuram met verschillende historische monumenten en sculpturen. Verschillende architectonische stijlen komen hier samen. Mamallapuram ligt in het zuidoosten van het land, zo'n zestig kilometer ten zuiden van Madras. Belangrijke monumenten zijn De geboorte van de Ganges, de Shore Temple en Pancha Rathas.

Informatie over Mamallapuram

Beste foto's & tips van Mamallapuram

'498272' door edwinaverdingh '498272' door edwinaverdingh

IndiaMamallapuram

IndiaMamallapuram

De rode loper

edwinaverdingh

Ochtend op het strand van Mammalapuram. Thuishaven van Sanjay (http://ammatours.com), een geweldige chauffeur die je de mooiste plekjes in Zuid-Indië laat zien. De vissers zijn al aan het werk, maar sommigen hebben er nog niet echt zin in. Op het strand liggen hoopjes netten, maar soms bewegen deze. Als je dan even goed kijkt, merk je al snel dat het een persoon is die onder een doek ligt te slapen. Veel vissers verblijven op het strand en vinden het niet erg om onder de prachtige sterrenhemel te slapen.

'834963' door travelbag '834963' door travelbag

IndiaMamallapuram

IndiaMamallapuram

Relaxing koe

travelbag

Zo leuk in India zijn de koeien die je op heel veel plekken los lopend tegenkomt. Ze hebben in alles voorrang en worden met respect behandeld. Ook een koe pakt daar weleens een strandje als het in de buurt is. Even lekker relaxen en loungen en dan die kan die er weer volop tegen aan.

'986283' door Graaf '986283' door Graaf

IndiaMamallapuram

IndiaMamallapuram

Tempelbezoekster in..

Graaf

Bij de prachtige oude granieten rotstempels genieten we van de vele mensen daar, die vooral allemaal op de foto willen, en selfies met ons willen maken. Veel vrouwen zijn in het rood gekleed, rood is de heilige kleur, voor meerdere dagen om te gaan bidden.

Laat kaart zien