Vietnam Airlines; dé weg naar Vietnam & Indochina

Gepubliceerd: 08 jun 2018 0
Vietnam Airlines vliegt direct vanaf Frankfurt, Parijs en Londen naar Hanoi en Ho Chi Minhstad. Daarnaast biedt Vietnam Airlines vanaf Amsterdam een van de kortste vluchten aan van Nederland naar Vietnam.


Ook binnen Vietnam vliegen wij naar 20 bestemmingen. (Foto: Vietnam Airlines)
 

Aan boord van de nieuwste toestellen, zoals de A350 en Boeing Dreamliner, geniet je van de echte Vietnamese gastvrijheid. Gedurende de vlucht kun je kiezen uit een breed scala aan films en series en geniet je van heerlijk Vietnamees of Europees eten. Op deze vluchten kun je kiezen uit drie klasses: economy, premium economy en business. Onze premium economyclass biedt je extra beenruimte (tot wel 97 cm), priority services voor zowel het inchecken als bagage, een welkomstdrankje en extra bagageruimte (tot 40 kg). In onze businessclass kun je heerlijk slapen in de full flat stoelen, genieten van een drankje aan de bar en gastronomische maaltijden. En krijg je óók nog eens toegang tot de gloednieuwe lounges in Hanoi en Ho Chi Minhstad.

Door het uitgebreide routenetwerk van Vietnam Airlines kun je gemakkelijk door vliegen naar diverse bestemmingen binnen Azië (China, Japan, Maleisië, Singapore, Thailand) en Australië. Dagelijks zijn er 21 vluchten naar Laos en Cambodja. Daarnaast is er twee keer per dag een vlucht die alle drie de landen van Indochina verbindt. Maar ook binnen Vietnam vliegen wij naar 20 bestemmingen. Tussen Hanoi en Ho Chi Minhstad vliegt Vietnam Airlines zelfs elk uur. 


Op de Vietnam Airlines vluchten kun je kiezen uit drie klasses: economy, premium economy en business. (Foto: Vietnam Airlines)

Wat kun je van Vietnam Airlines verwachten?

•    Een van de snelste verbindingen tussen Europa en Vietnam
•    Tot 32 directe vluchten tussen Europa en Vietnam
•    3 serviceklasses aan boord van vluchten tussen Europa en Vietnam
•    4-sterren airline volgens Skytrax
•    Hoge standaard in service
•    Moderne vloot
•    Individueel entertainmentsysteem VOD
•    Groot netwerk in Vietnam, Indochina, Azië en Australië
•    Nieuwe terminal in Hanoi
•    Nieuwe businesslounges in Hanoi en Ho Chi Minhstad
•    Skyteam-lid sinds 2010
•    Frequent Flyerprogramma Lotus Miles
•    Al meer dan 25 jaar aanwezig in Europa

Boek nu en geniet van een comfortabele reis naar jouw droombestemming met Vietnam Airlines!

 

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Shocking: een citytrip is even ongezond als roken!

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten geïnhaleerd. Dit wil je weten over luchtvervuiling in Europa.

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten ge&iu...

Belééf Zuid-Afrika’s Oost-Kaap. 6 unieke ervaringen

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wordt herleefd. Doe ons op reis maar een moment suprême, een uniek reismoment dat niemand meer van ons af kan nemen. Zo beleef je er zelf eentje in...

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wor...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.