WIN: tickets voor de beste Europese muziekfestivals

Gepubliceerd: 08 jun 2018 0
Voorzie je zomer van een héle fijne muzikale injectie, door mee te doen aan onze festivalwinactie. En wie weet, misschien staan jij en je vriend(in) deze zomer wel los te gaan op Sziget, Flow of Lollapalooza Berlijn!


Doe mee en win kaartjes voor de vetste muziekfestivals! (Foto: Aranxa Esteve, Unsplash)

WIN: 7-day pass voor Sziget (Boedapest), t.w.v. € 650

Voor jou en een vriend(in) geregeld: een hele week toegang tot een van de grootste muziekfestivals van Europa, inclusief campingovernachtingen. Dit jaar treden onder meer Gorillaz, Kendrick Lamar, Kygo, Lana del Rey en Dua Lipa op. Op de festivallocatie, een eiland in de Donau, kun je tussen de concerten door ook yoga’en en meedoen aan sporttoernooien, 8-14 augustus, szigetfestival.com.

WIN: 3-day pass voor Flow Festival (Helsinki), t.w.v. € 430

Jij en een vriend(in) gaan in en rondom een oude elektriciteitscentrale in de Finse hoofdstad een lang weekend genieten van concerten van onder andere Kendrick Lamar, Arctic Monkeys en rocklegende Patti Smith, plus de crème de la crème van de Scandinavische muziekscene, 10-12 augustus, flowfestival.com.

WIN: 2-day pass voor Lollapalooza (Berlijn), t.w.v. € 278

Een van de populairste muziekfestivals van Amerika heeft nu ook een Duitse editie. Op en rondom het Berlijnse Olympiastadion ga jij met een vriend(in) los op The Weeknd, David Guetta, Armin van Buuren en Imagine Dragons, 8-9 september, lollapaloozade.com.

Meedoen? Klik hier.

deel dit artikel met je vrienden:

Laatste artikelen

Shocking: een citytrip is even ongezond als roken!

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten geïnhaleerd. Dit wil je weten over luchtvervuiling in Europa.

Lekker dan … Geen enkel Columbus-redactielid rookt en tóch heeft ieder van ons dit jaar al het equivalent van een pakje sigaretten ge&iu...

Belééf Zuid-Afrika’s Oost-Kaap. 6 unieke ervaringen

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wordt herleefd. Doe ons op reis maar een moment suprême, een uniek reismoment dat niemand meer van ons af kan nemen. Zo beleef je er zelf eentje in...

De top van de Tafelberg bereiken is zonder twijfel een onvergetelijk moment. Al is het wel een moment dat ná jou nog honderdduizenden keren wor...

 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.