Wij willen in contact komen met reizigers. Stel jij ons voor?

Gepubliceerd: 13 mei 2019 15
Wij laten jullie graag kennis maken met bijzondere reizigers. Gelukkig kennen we al een heleboel mensen met mooie verhalen en een grote passie voor reizen. Maar er zijn ook genoeg avonturiers die we nog niet kennen. Stel jij ze aan ons voor?


Let's meet! (Foto: Persnickety PrintsUnsplash)

Volgens de theorie van Six degrees of separation is iedere levende persoon op aarde maximaal zes stappen van elke andere persoon verwijderd. En van die connecties maken wij graag gebruik. Wij zijn op zoek naar reizigers met een goed verhaal en prachtige foto’s. Kun jij ons in contact brengen met inspirerende reizigers? Of kennen wij jou nog niet en vind je dat we jou moeten leren kennen? Laat het ons weten!

Natuurlijk zullen we iedereen die je aandraagt gaan volgen op Instagram. Je mag natuurlijk ook jezelf aandragen ;)  Daarnaast maakt iedereen die aangedragen wordt ook kans om geïnterviewd te worden voor ons blad of online. 

We hopen een aantal leuke nieuwe reisfanaten te mogen ontmoeten, zodat we hen ook weer aan jullie kunnen voorstellen. 

Laten jullie ons in een reactie weten wie we absoluut moeten leren kennen? 
 

deel dit artikel met je vrienden:
 

3 reactie(s) bij "Wij willen in contact komen met reizigers. Stel jij ons voor?"

 • profile image comment

  Ik wil jullie voorstellen aan Tom in 't Veld, een jonge fotograaf en videograaf uit Alkmaar. Bij Tom zit het reizen in zijn DNA. Hij is recent op expeditie naar Mongolië geweest , heeft als crew meegedaan aan de Noord Kaap challenge. Voor hij aan deze ontberingen begon, heeft hij een jaar lang gereisd met een busje of als het geld op was in iets anders op wielen. Tom denkt buiten de gebaande paden als het gaat om foto's en videografie. Hij maakt de prachtigste beelden en neemt je mee op avontuur. Het is een avonturier, levensgenieter en zoekt waar hij is naar de beste koffie tentjes. Kortom ontmoet deze enthousiaste wereldreiziger. www.tomintveld.com

  Door brigitte.rimann@live.nl • geplaatst op 2019-05-22 21:46:33
 • profile image comment

  Ah, het voelt een beetje gek om mezelf voor te stellen maar ik ga het toch maar doen :-) Ik ben Juna, verliefd op reizen en op onze prachtige wereld. Ik ben altijd op zoek naar avontuur, of dat nu op reis is of gewoon om de hoek. Met twee fotograferende ouders groeide ik van jongs af aan op met het vastleggen van de mooie momenten in het leven. Ik kreeg mijn eerste camera toen ik zeven jaar oud was en ontwikkelde mijn fotografie-vaardigheden steeds verder door de jaren heen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als psycholoog en mijn eindeloze fascinatie voor de mens komt ook terug in mijn werk als fotograaf. Ik hou ervan om een verhaal te vertellen met mijn foto's en om mensen vast te leggen zoals ze zijn. Jezelf laten fotograferen is enorm kwetsbaar en ik ben telkens weer vereerd wanneer iemand zichzelf even bloot durft te geven aan mij. Mijn passie ligt bij landschaps- en portretfotografie en ben gek op natuur en kleurrijke foto's. Ik deel mijn foto's met name op instagram: https://www.instagram.com/junavanderpoort/. Vanaf half juli vertrek ik met mijn vriend richting Canada, Samoa, Fiji, Vanuatu, Australië en Nieuw-Zeeland om maanden in een camperbusje door te gaan brengen en te genieten van al het moois dat onze wereld te bieden heeft. Zo veel zin in!!

  Door Junavdpoort • geplaatst op 2019-05-22 21:27:24
 • profile image comment

  Jullie moeten mijn vriendinnetje echt gaan volgen. Ze maakt steeds prachtige reizen, die anders zijn dan anders, en waarin dieren steeds centraal staan. Ze maakt ook prachtige foto's van dieren! Bekijk haar instagram account. Ze is te vinden onder 'Cecilegijs'.

  Door tammie23 • geplaatst op 2019-05-22 17:45:58

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Ontmoet Jan Franke onze man in het Midden-Oosten

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journalist en producent het échte verhaal over de Arabische wereld te vertellen. 

Voor editie 81 vroegen wij Columbus-schrijver én Midden-Oostencorrespondent Jan Franke het hemd van het lijf. Hij vindt het fantastisch om als journal...

Maximaal genieten van mini Amsterdam

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wringt zich in allerlei bochten om Amsterdam tot Madurodamachtige dimensies te reduceren. Kijk je mee?

Over buiten de gebaande paden gesproken. Fotograaf Jasper Léonard laat je Amsterdam vanuit een hele andere invalshoek zien. Letterlijk, want hij wring...