Picture perfect. Zo word jij een topfotograaf! image

Picture perfect. Zo word jij een topfotograaf!

Denk jij weleens als je door ons magazine bladert, hoe doen ze het toch die Columbus Travel-fotografen? Dan hebben wij goed nieuws, ze willen hun tips & tricks met je delen.


Wil jij beter leren fotograferen? Geef je dan op voor de workshop! (Foto: Tim Bilman)

Onze fotograaf Tim Bilman gaat je helpen om je fotografie naar een hoger niveau te tillen. Hij geeft namelijk te gekke fotografieworkshops met verschillende thema’s. En er komt binnenkort weer een workshop aan. Deze keer ligt de focus op natuurfotografie. Daar wil jij natuurlijk bij zijn!

Wie, wat, waar, wanneer en hoe? 

Voordat we je alle details geven is het wel handig om te weten dat je er snel bij moet zijn. De vorige workshops waren binnen no time uitverkocht!

Als je een plekje weet te bemachtigen ben je op zondag 12 mei van 10.30 tot 17.30 uur welkom bij de Vijversburg in Tytsjerk, Friesland. 
Tim gaat je daar de fijne kneepjes van het vak te leren. De mooiste foto’s uit de workshop worden gepubliceerd in het magazine en op de website van Columbus Travel; hoe cool is dat?

De workshop is geschikt voor iedere amateurfotograaf die een camera met manuele stand heeft en de basisbeginselen kent. Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen. Ben je abonnee? Dan betaal je €99,95 en anders €125.

Je kunt je hier inschrijven voor de workshop. Tot de 12 mei!