Fly-Drive

Lowbudgetmaatschappij vliegt naar Hawaï. Wij zeggen Aloha!

Gepubliceerd: 11 apr 2019 | Fly-drive 0
Heb je Bora Bora en de Maldiven wel gezien? Dan hebben wij goed nieuws, er mag een lowbudgetmaatschappij naar Hawaï vliegen!


Goedkoop naar Hawaï vliegen is geen toekomstmuziek meer (Foto: ©Columbus Travel)

De Federal Aviation Administration (FAA) heeft toestemming gegeven aan Southwest Airlines om vluchten vanuit het vasteland van de Verenigde Staten naar het eiland Hawaï uit te voeren. Daarnaast mag er ook direct gevlogen worden op Maui en Oahu. Vanaf 5 december wordt daar Kona aan toegevoegd. 

De vluchten (met een Boeing 737 vertrekken vanaf Oakland, San Francisco en San Jose). Een ticket kost ongeveer $300.

Andere luchtvaartmaatschappijen vliegen soms ook goedkoop naar Hawaï. Het grote voordeel van vliegen met Southwest Airlines is dat je niet hoeft te betalen voor je bagage. Ook kun je bij het boeken van je vlucht voor $5.60 een Companion Pass boeken. Hiermee kun je een vlucht boeken voor je partner, vriend of vriendin of je kind. 

Lijkt Hawaï jou een toffe bestemming? 
 

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Plastic not so fantastic; anti-plastic beleid in Egypte

Zeg je Egypte, zeg je piramides en vooral een prachtige onderwaterwereld. Precies de reden waarom toeristen naar Egypte gaan. Al die mensen laten helaas veel troep achter. Daar wordt nu een goede maatregel tegen genomen. 

Zeg je Egypte, zeg je piramides en vooral een prachtige onderwaterwereld. Precies de reden waarom toeristen naar Egypte gaan. Al die mensen laten hela...

Kappen nu! Stop het omhakken van bomen

Staatsbosbeheer en andere natuurbeheerders brengen onomkeerbare schade toe aan onze natuur en bossen. Hierdoor ontbost Nederland sneller dan het Amazonegebied. Dat is natuurlijk totaal niet duurzaam en moet meteen stoppen.  

Staatsbosbeheer en andere natuurbeheerders brengen onomkeerbare schade toe aan onze natuur en bossen. Hierdoor ontbost Nederland sneller dan het Amazo...