Strandvakanties

9x meteen onthaasten: hiervan kom je tot rust

Gepubliceerd: 22 mrt 2019 | Strandvakanties | Natuurreizen 0
Onthaasten is het bewust kiezen voor ontspanning. En voor veel mensen hangt onthaasten samen met vakantie en reizen. Kan je even niet op reis maar wil je wel onthaasten? Droom dan weg bij deze prachtige beelden! Je voelt je totaal relaxed worden.

Reisreporter Esthers in KaviengPapoea Nieuw Guinea

"Wat is er nu mooier om met de kano van je vader, de voetjes in het heldere water, een vislijntje gewikkeld om een leeg waterflesje, tussen de middag visjes te vangen voor het avondeten op het mooie eiland Enuk, een half uurtje varen vanaf Kavieng New Ireland, bijna aan het eind van de wereld."

2. Reisreporter krijnvandergiessen in Soedan, Afrika

"Het ervaren van een zonsondergang in de woestijn is onbeschrijflijk. Want naast dat het een prachtig gezicht is, is er ook helemaal geen geluid om je heen. In de woestijn hoor je namelijk helemaal niets."

3. Reisreporter walterstoffers op Bali, Indonesië

"De Balinezen komen hier lekker chillen onder de afdakjes terwijl kinderen lekker gaan vliegeren."

4. Reisreporter Junavdpoort in Cebu, Filipijnen

"Midden in de jungle van Cebu ligt de Loboc-river. Laat je betoveren door de vele tinten groen! 's Avonds is het ook mooi om te varen (dan wel graag begeleid door iemand die kan varen) en de honderden vuurvliegjes te zien fonkelen in de bomen rondom de rivier. Een magisch gezicht!"

5. Reisreporter deerik in Utah, Verenigde Staten

"Als je naar de West Kust van de USA gaat, mag Bryce Canyon absoluut niet op je lijstje ontbreken. Misschien wel het mooiste park, naar mijn mening zelfs mooier dan de Grand Canyon. Het is een waar feest om in het park, op een mooi uitzichtpunt van zowel de sunrise als de sunset te genieten."

6. Reisreporter SaskiaG in Rocky Mountains, Canada

Van dit plaatje kom je tot rust. "Misschien nog wel mooier dan Lake Louise."

7. Reisreporter vulture1960 in Okavango Delta, Botswana

"Vroeg op de dag en tegen het vallen van de avond vaar je met een Mokoro (kano) door de Delta. Dan is het het koelst. Best wel stabiel zo in de kano. De pooler is op zoek naar nijpaarden, krokodillen en andere beestjes. Ze zijn geoefende zoekers. Hij brengt ons bij een nijlpaard, een krokodil en een prachtig klein kikkertje. En we genieten van de zonsondergang en varen terug naar ons tentenkamp. Na het avondeten is er zang en dans en vroeg ons mandje in!" 

8. Reisreporter pvruggink in het Atlas gebergte, Marokko

"De omgeving tussen Fez en Meknes is een heuvelrijk en zeer vruchtbaar land op de overgang tussen het Midden-Atlas en Rifgebergte in Marokko. Het is in de lente prachtig groen en alles staat in bloei! Wij reden hier op over de smalle bergwegen richting Volubilis (Romeinse ruines) en Meknes en passeerden deze boer die op twee ezels zijn oogst vervoerde."

9. Reisreporter WKerkhof in Cederberg, Zuid-Afrika

"De doorgaans heldere hemel en het gebrek aan lichtvervuiling maakt Kagga Kamma een perfecte plek om sterren te kijken. Zodra de totale duisternis valt ga je een stukje op pad met de jeep om de nachtelijke hemel te bewonderen."

Van welke foto kom jij helemaal tot rust? 

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

De #mynorwaystories winnaar van de maand is...

Iedere maand zijn wij op zoek naar de mooiste foto van Noorwegen. En iedere maand zijn wij heel erg enthousiast over alle prachtige beelden die wij ontvangen. Wat een talent hebben jullie zeg en wat weten jullie Noorwegen mooi vast te leggen. De winnaar van deze maand laat Noorwegen eens van een and...

Iedere maand zijn wij op zoek naar de mooiste foto van Noorwegen. En iedere maand zijn wij heel erg enthousiast over alle prachtige beelden die wij on...

Wegdromen bij de Spaanstalige wereld

Een wereld vol kleur, geur, dans, muziek en verbluffend mooie natuur. Dat is de Spaanstalige wereld. Onze communityleden hebben deze wereld op een pakkende wijze weten vast te leggen. Wat een feestje om naar te kijken! 

Een wereld vol kleur, geur, dans, muziek en verbluffend mooie natuur. Dat is de Spaanstalige wereld. Onze communityleden hebben deze wereld op een pak...

Columbus travel hack: budget vluchten

Als je flexibel bent en niet gebonden aan een bepaalde vakantieperiode kun je voor een prikkie de wereld over vliegen. Maar als je wel vastzit aan een bepaalde datum kan je reis duur uitpakken. Gelukkig weten  Columbus Travel-redacteuren Mark en Tom hoe je ook dan een goede deal in de wacht kunt sle...

Als je flexibel bent en niet gebonden aan een bepaalde vakantieperiode kun je voor een prikkie de wereld over vliegen. Maar als je wel vastzit aan een...