Stem nú op de Reisfotograaf van het jaar 2018!

Gepubliceerd: 09 jan 2019 0
Overdonderd waren we van de fantastische reisfoto’s die dit jaar weer massaal op onze Columbus Community werden geplaatst. Maar slechts één communitylid mag zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen.


"Hamnoy - Lofoten" door online communitylid Roy Poots in Lofoten, Noorwegen.

Hoewel zóveel foto's uit de Columbus Community het stuk voor stuk verdienen om in het zonnetje te worden gezet, mag slechts één communitylid zich het komende jaar Reisfotograaf van het jaar 2018 noemen. We gaven ze tot 8 december de tijd om hun beste werk te uploaden in de categorieën: locals, landschappen, wildlife en urban. De vakjury heeft beslist en deze genomineerden maken kans op deze felbegeerde titel.

Stem op jouw favoriet en maak kans op héle mooie prijzen

Maar goed; genomineerd zijn is stap één, maar wie gaat er uiteindelijk winnen? Jij bepaalt wie de reisfotograaf van het jaar wordt. Kies jouw favoriete reisfoto per categorie. Die vier uitverkoren toppers maken dan kans op de felbegeerde titel. Daarna kiest de jury voor de allermooiste shot. Stemmen kan tot en met 20 januari 2019. Onder de stemmers verloten we in totaal tien rugzakken, van Eagle Creek en Fjällräven.

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

5x hot nieuws uit de reiswereld

Wat is er hot and happening op reisgebied? Voor je het weet surf je uren over het web om mee te kunnen praten over de laatste trends. Zoek niet verder: wij delen vijf van onze persoonlijke hoogtepuntjes! 

Wat is er hot and happening op reisgebied? Voor je het weet surf je uren over het web om mee te kunnen praten over de laatste trends. Zoek niet verder...

Smart omgaan met je smartphone. Zo doe je het!

Een smartphone is een verlengstuk van onszelf geworden. Zonder kunnen de meeste mensen niet navigeren of een foto maken. En wanneer ook op reis je telefoon je beste vriend is wil je wel dat ie doet wat jij wilt! Maak kennis met 3 onbekende functies die je beste vriend gaan worden. 

Een smartphone is een verlengstuk van onszelf geworden. Zonder kunnen de meeste mensen niet navigeren of een foto maken. En wanneer ook op reis je tel...