Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië image

Wegdromers: 10 droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

De rijke culturen en weelderige natuur in Zuidoost-Azië zijn eindeloos verassend. Zó verrassend zelfs, dat we besloten om een speciaal reisinspiratieboek te creëren: 15 reizen weg van de massa, inclusief fascinerende reportages en onmisbare reistips! Maar hier op de redactie zijn we niet de enige die bijzondere reizen hebben gemaakt in landen als Indonesië, Laos, Thailand, Vietnam en de Filippijnen. Hier zijn tien droomplekken die door onze Columbus-community zijn vastgelegd!

Filippijnen: de rijstterrassen van Batad door KimPaffen

Myanmar: de U Bein brug bij zonsondergang door gorke

Thailand: de Phraya Nakhon grot door amberdewolf

Laos: de Nam Song rivier bij Vang Vieng door A.Verleg

Thailand: de Khao Luang grot door hcuijpers

Filippijnen: de onderwaterwereld bij Bohol door Dragonfly

Indonesië: Nationaal park Gunung Leuser door odyssee

Cambodja: de rijstvelden in Centraal-Cambodja door movos

Laos: de Mekong bij Luang Prabang door marcvankessel

Filippijnen: Busuanga eiland door walterstoffers

Zo, dat waren heel wat betoverende plekjes die de community al heeft weten te ontdekken. Maar toch blijft onze reislust onuitputbaar! Zijn er nog onontdekte plekjes op Bali? Hoe bezoek ik die schitterende tempels weg van de massa? En hoe vind ik in Thailand een droomstrand helemaal voor mezelf? Je leest de antwoorden in ons nieuwste reisinspiratieboek over Zuidoost-Azië. Je vind 'm in onze webshop!

Even lekker wegdromen?

Klik hier om een kijkje te nemen naar de volledige selectie foto's van Azië uit de Columbus-community. Ben je gewoon op zoek naar een flinke dosis reisinspiratie? Check dan ook even de andere thema's waar we tot nu bij weggedroomd hebben!