Kom jij ons helpen op de Vakantiebeurs 2019?

Gepubliceerd: 27 nov 2018 0
In januari is Columbus uiteraard aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht, maar we hebben hulp nodig! Wil jij het Columbus-team versterken met jouw enthousiasme en verkoopkunsten?


Kom jij ons helpen op de Vakantiebeurs in januari 2019? (Foto: Deanna Ritchie (modified), Unsplash)

Vanaf woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari 2019 staat ons team met vier stands op de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. Wil jij het Columbus-team versterken door jouw enthousiasme over hét reismagazine van Nederland over te brengen op de bezoekers van de Jaarbeurs en nieuwe abonnees voor ons te werven? Geen zorgen, daar staat natuurlijk ook iets tegenover!

Wat bieden wij:

  • Een vergoeding op basis van het aantal afgesloten abonnementen
    • € 4,- per afgesloten abbo op woensdag/donderdag
    • € 3,- per afgesloten abbo op vrijdag t/m zondag
  • Lunch en/of avondeten
  • Reiskostenvergoeding

Lijkt het je wat om te komen helpen? Stuur dan nú een mail naar sales@columbusmagazine.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We zijn nog op zoek naar verkopers voor woensdag 9, donderdag 10, vrijdag 11 en zondag 13 januari. Je kunt 1 dag, 2 dagen, 3 of 4 dagen komen, dus laat ons s.v.p. weten welke en hoeveel dagen je beschikbaar bent. Ervaring in direct sales is een pré, maar zeker geen must!

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Topblog van de Week: een paradijselijke reis

'Ik zie in het donker een haai voorbij zwemmen. De pelikaan naast me ziet het ook. Even veert hij op, een visje is nooit te versmaden.' Nieuwsgierig hoe dit afloopt en over welk paradijs communitylid neretslok schrijft? Je leest het in zijn blog die verkozen is tot Topblog van de Week. 

'Ik zie in het donker een haai voorbij zwemmen. De pelikaan naast me ziet het ook. Even veert hij op, een visje is nooit te versmaden.' Nieuws...

Wegdromers voor lekkerbekjes

Vreemde gerechtjes proeven, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Onze Columbus communityleden hebben de smaak te pakken en weten eten op een bijzondere manier vast te leggen. 

Vreemde gerechtjes proeven, nieuwe smaken en geuren ontdekken: het hoort er allemaal bij op reis. Onze Columbus communityleden hebben de smaak te pakk...

Tsjernobyl op de radar

Al meer dan 30 jaar geleden sloeg in de kerncentrale bij Tsjernobyl het noodlot toe. Door de vijfdelige HBO-serie Chernobyl, die vanaf mei op Ziggo Movies & Series te zien is, wordt het Oekraïnse gebied de laatste tijd steeds populairder voor toeristen. Voor al deze media-aandacht waren wij al in Ts...

Al meer dan 30 jaar geleden sloeg in de kerncentrale bij Tsjernobyl het noodlot toe. Door de vijfdelige HBO-serie Chernobyl, die vanaf mei op Ziggo Mo...