Kom jij ons helpen op de Vakantiebeurs 2019?

Gepubliceerd: 27 nov 2018 0
In januari is Columbus uiteraard aanwezig op de Vakantiebeurs in Utrecht, maar we hebben hulp nodig! Wil jij het Columbus-team versterken met jouw enthousiasme en verkoopkunsten?


Kom jij ons helpen op de Vakantiebeurs in januari 2019? (Foto: Deanna Ritchie (modified), Unsplash)

Vanaf woensdag 9 januari t/m zondag 13 januari 2019 staat ons team met vier stands op de jaarlijkse Vakantiebeurs in Utrecht. Wil jij het Columbus-team versterken door jouw enthousiasme over hét reismagazine van Nederland over te brengen op de bezoekers van de Jaarbeurs en nieuwe abonnees voor ons te werven? Geen zorgen, daar staat natuurlijk ook iets tegenover!

Wat bieden wij:

  • Een vergoeding op basis van het aantal afgesloten abonnementen
    • € 4,- per afgesloten abbo op woensdag/donderdag
    • € 3,- per afgesloten abbo op vrijdag t/m zondag
  • Lunch en/of avondeten
  • Reiskostenvergoeding

Lijkt het je wat om te komen helpen? Stuur dan nú een mail naar sales@columbusmagazine.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

We zijn nog op zoek naar verkopers voor woensdag 9, donderdag 10, vrijdag 11 en zondag 13 januari. Je kunt 1 dag, 2 dagen, 3 of 4 dagen komen, dus laat ons s.v.p. weten welke en hoeveel dagen je beschikbaar bent. Ervaring in direct sales is een pré, maar zeker geen must!

deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Laatste artikelen

Wegdromers: 10x droomplekken in Zuidoost-Azië

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontdekken. Laat je daarom inspireren door onze community-leden, die je voor zijn gegaan.

Als je voor het eerst naar Zuidoost-Azië reist, is de kans groot dat je er je leven lang verknocht aan raakt. Er valt steeds weer iets nieuws te ontde...

Door: Tom Aussems
Roadtrippen in Europa voor €1? Het kan echt!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’, maar nu kan het ook in Europa!

We hebben een geheim trucje gevonden om spótgoedkope roadtrips te maken. In de Verenigde Staten zijn ze al bekend met de zogeheten ‘relocation deals’,...