Madikwe Game Reserve

Het Madikwe Game Reserve is een van de meest exclusieve reservaten in Afrika. Grote kans om een paar dieren uit de big five te spotten. Gidsen helpen een handje door via de radio updates te delen over waar welk dier is gespot. De groene graslanden wisselen zich af met de droge vlaktes van de Kalahari. Officieel is het Madikwe Game Reserve een nationaal park maar omdat het compleet verpacht wordt door private partijen is het niet toegestaan om op eigen gelegenheid door het wildpark te rijden.

Informatie over Madikwe Game Reserve

Beste foto's & tips van Madikwe Game Reserve

'517324' door deerik '517324' door deerik

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Giraffen

deerik

Het blijven prachtige dieren om te fotograferen. De uitdaging is wel om ze net ff anders dan anders vast te leggen. Heerlijk als de dieren zelf maar ook het licht en de achtergrond hieraan meewerken.

'516893' door deerik '516893' door deerik

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Ff knuffelen

deerik

Volgevreten lag deze leeuwen groep, verspreid over een klein gebied, heel de dag te lammen. Tegen zonsondergang riep de grote de boel bij elkaar, een mooi moment want alle leeuwen beginnen dan te knuffelen en te stoeien met elkaar. Ik kan enorm van die interactie genieten.

'522186' door deerik '522186' door deerik

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Zuid-AfrikaMadikwe Game Reserve

Zwarte manen

deerik

Alweer foto/tip 1251 Op de laatste safari van onze trip door ZAF vorig jaar, kwam deze machtige koning recht op ons aflopen. Het was een druilerige, regenachtige ochtend met mooi zacht licht. Je ziet hier mooi hoe zijn kop wordt omgeven door zijn zwarte manen.

Kaart van Madikwe Game Reserve en omgeving

Laatste Madikwe Game Reserve artikelen

Met de koters op reis? Kinderspel!

Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden voor avontuurlijke ouders om hun reislust te botvieren op verre bestemmingen zonder het kroost bij opa en oma achter te moeten laten.

Tegenwoordig zijn er volop mogelijkheden voor avontuurlijke ouders om hun reislust te botvieren op verre bestemmingen zonder het kroost bij opa en oma...